Vad pågår bakom kulisserna i BB-frågan?

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten konstaterar att det aldrig varit ärligt menat från ledningen att öppna BB i Karlskoga.
Foto: Roger Gleisner
När jag läste om att det planeras att bygga en ny kvinnoklinik på USÖ så stod det klart att det ALDRIG varit ärligt menat från ledningen att öppna BB i Karlskoga.

De har hela tiden hittat på olika idéer för att göra det svårt för att öppnas och att bygga ny kvinnoklinik kommer ju inte som en blixt från himlen självklart har det funnits med i planeringen länge från tjänstemännen som är de bestämmer och politikerna eller rättare sagt nickedockorna med några undantag godkänner allt för att rädda sin plats och lön i landstingsfullmäktige. Blir spännande och se vilka /vilken avd på Karlskoga lasarett och även från Lindesberg som skall fylla lokaler på USÖ när tjänstemännen är klara. Den självklara frågan blir ju givetvis varför skall det sitta så många politiker i landstinget när det är tjänstemännen som bestämmer? Hoppas att det finns någon/några s k visselblåsare på Karlskoga lasarett som kan tala om vad händer i kulisserna på lasarettet.

Curt-Ola Fridèn

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.