Ung man blev av med körkortet

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Polisen stoppade en bil i centrala Karlskoga natt mot löedag, där föraren visade tecken på drogpåverkan.
Foto: Johan Nilsson/TT
En man i 20-årsåldern blev natten mot lördag av med körkortet, då han stoppades av polisen i centrala Karlskoga.

Strax efter klockan 03 natt mot lördag stoppade polisen en personbil i centrala Karlskoga. Föraren var en man i 20-årsåldern som visade tecken på drogpåverkan, varför han fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott avseende eget bruk. I samband med förhöret omhändertogs hans körkort.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.