Misstänkt köttjuv åtalad igen

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En Karlskogabo i 40-årsåldern står sedan tidigare åtalad för fem fall av ringa stöld och ringa narkotikabrott. Nu åtalas mannen igen för stöld.

Vid tre tillfällen misstänks en man i 40-årsåldern ha stulit i oxfilé från två olika butiker i Karlskoga. Vid ett av tillfällena ska han även ha stulit mascara. Han åtals även för att ha varit inne på Systembolaget i Degerfors och där stulit en flaska rom för 151 kronor.

Nu fylls högen av åtal på med ett nytt åtal för stöld. Mannen ska enligt åklagaren ha varit inne på Intersport i Karlskoga i februari och då stulit en jacka värd 3 499 kronor.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.