Polisrapport Karlskoga: 60-åriga män stal barnleksaker

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Flera olika brott har rapporterats i Karlskoga senaste dagarna.
Foto: Johan Nilsson/TT
Flera olika brott har anmälts in till polisen senaste dagarna. Ett av dessa var när två män stal barnleksaker ur en butik i centrum.

Polispatrull tillkallades till butiken sedan två män i dryga 60-årsåldern plockat på sig leksaker till ett sammanlagt värde av drygt 2000 kronor och sedan lämnat butiken utan att betala. Varorna återlämnades och en anmälan om stöld upprättades.

*

En ipad och kläder blev bytet för den gärningsperson som bröt sig in i en bil genom att krossa en ruta. Bilen stod parkerad i Skrantabacken i Karlskoga.

*

Någon gång under den gångna helgen har en okänd gärningsperson brutit sig in i en bostad på Malmhagsvägen i Karlskoga. Inbrottstjuven har kommit över smycken och kontanter innan hen lämnat bostaden.

*

Tre maskiner som används vid vägarbeten på E18 vid Våtsjön har fått rutor krossade. Skadegörelsen ska ha skett någon gång mellan måndag och tisdag.

*

Fyra olika narkotikabrott har rapporterats av polis senaste dygnet varav två har varit personer bakom ratten.

På Katrinedalsgatan kontrollerades en man född -68 och på Skranta torg en 20-årig man. Båda männen uppvisade tecken på att vara narkotikapåverkad. Vid visitation hittade man en misstänkt narkotika på mannen vid Skranta torg och på den andra mannen hittade polisen en kniv. Både kniv och narkotika togs i beslag.

I de två andra fallen stoppade polisen två personbilar för kontroll. I den ena satt en man i 20-årsåldern bakom ratten och i den andra, på Labinhöjdsvägen i Karlskoga, en 30-årig man. I båda fallen uppvisade de tecken på att vara påverkade av narkotika och man tog beslut om kroppsbesiktning.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.