Insändare: Hur ska vi orka upp till jobbet efter julshowen?

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Personalen undrar hur de ska orka upp och jobba klockan 06.00 när julshowen börjar så sent?
Foto: Roger Gleisner
Vi som jobbar inom städ i Karlskoga kommun har i år blivit erbjudna att få gå på julshow i Nobelhallen.

Trevligt tänker de flesta. Bara den lilla detaljen att vi är väldigt många som börjar jobba kl 06 på fredagen. ( Ledningen ska få gå på fredagen)! Underhållningen börjar kl 21,30. När vi ifrågasatte detta till Ledningen så svarade de att vi väl fick sova middag för att orka.? Ska vi få sova middag på betald arbetstid då eller? Nej så klart vi inte kan göra det! !! Skäms på de som bestämt detta!!!! Vi är många som hade velat känna oss lite uppskattade, vi har också slitit under denna pandemi med extrastäd osv!

Städverksamheten

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.