Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors tog revansch på Örnen U

Publicerad:
Degerfors vann mot Örnen U
Degerfors vann mot Örnen U

Det blev 9-5 till Degerfors när laget mötte Örnen U på fredagen i division 5 Värmland östra herr i innebandy. Med det tog hemmalaget Degerfors en skön revansch, då Örnen U vann senaste mötet lagen emellan med hela 9-4.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Örnen U är sist, på sjunde plats.

Degerfors tar sig an Åsmyra i nästa match borta fredag 3 december 19.30.

Artikeltaggar

Degerfors IBKDivision 5 Värmland östraInnebandySK ÖrnenStora vallahallen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.