Hoppa till huvudinnehållet

Wiktorsson avtackad efter många år i Degerfors IF

Publicerad:

Efter många år i Degerfors IF avtackades på söndagseftermiddagen försvararen Christoffer Wiktorsson.

Solberg supernöjd – succé med ändringarna: ”Lever inför sista omgången”DIF på kvalplats igen efter HBK:s kryss – allt avgörs i sista omgångenDrömmål av Ekroth – som är avstängd i sista matchen: ”Sånt jävla hjärnsläpp”Nervös väntan för supportrarna som drömmer om nytt firande – Larsson vinnare x 2

Han har de senaste åren fått begränsat med speltid, i år ingen alls i allsvenskan. Wiktorsson gjorde ett kort inhopp i cupmatchen mot Utsikten. Han spelade från start mot Sleipner, när DIF säkrade avancemang till Svenska cupens gruppspel.

Degerforskillen, som har 1989 som födelseår, uppvaktades inför hemmamötet med IFK Norrköping av DIF:s ordförande Fredrik Rakar.

Förutom alla år i DIF har Wiktorsson även allsvenskt förflutet i Örebro SK.

Artikeltaggar

Christoffer WiktorssonDegerfors IF HerrFotbollFredrik Rakar

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.