Insändarsvar: Vad räcker en timme till?

Insändare
PUBLICERAD:
Debatten om parkering i centrum går vidare.
Foto: Roger Gleisner
Ingress här...

Svar på insändare ”En timmes avgiftsfri parkering räcker”.

Den socialdemokratiske pionjären August Palms välkända lilla skrift ”Vad vilja socialdemokraterna” och vad han menade var viktiga frågor för politikerna har fått sin lokala tolkning i Karlskoga i Matz Ericsons inlägg den 23/11. ” Vi socialdemokrater vill att man jobbar vidare med tidsreglering, övervakning och information”.

Insändaren som kommenteras:

År detta ett blivande inslag i det kommande valprogrammet, grundat på en stark medlemsopinion? Allvarligt talat, är det så svårt för vissa politiker att sätta sig in i vanliga medborgares vardagssituation. ” En timmes avgiftsfritt tycker vi räcker”. Räcker för vad? Den som t ex vill samordna ett antal ärenden lär få svårt att hinna med mer än kanske två och absolut inte att kombinera med en kaffestund på någon av serveringarna.

Jan-Olof Fallström

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.