Hoppa till huvudinnehållet

Åtta raka förluster för Degerfors B

Publicerad:
Karlstad vann mot Degerfors B
Karlstad vann mot Degerfors B

Två sviter förlängdes när förstaplacerade Karlstad tog emot Degerfors B hemma i division 2 mellersta västra dam i volleyboll. Karlstad vann och har nu fyra raka segrar, medan Degerfors B har åtta raka förluster. Matchen slutade 3-0 (25-15, 25-3, 25-17) i set.

Tidigare samma dag förlorade Degerfors B på bortaplan mot Habo med 0-3 i set.

Karlstad leder serien efter matchen, medan Degerfors B är på tionde och sista plats.

Nästa motstånd för Degerfors B är Habo. Lagen möts söndag 16 januari 13.00.

Artikeltaggar

Degerfors Volley OrionDivision 2 mellersta västraKarlstads VolleybollklubbVolleyboll

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.