Åtta raka förluster för Degerfors B

Publicerad:
Karlstad vann mot Degerfors B

Två sviter förlängdes när förstaplacerade Karlstad tog emot Degerfors B hemma i division 2 mellersta västra dam i volleyboll. Karlstad vann och har nu fyra raka segrar, medan Degerfors B har åtta raka förluster. Matchen slutade 3-0 (25-15, 25-3, 25-17) i set.

Tidigare samma dag förlorade Degerfors B på bortaplan mot Habo med 0-3 i set.

Karlstad leder serien efter matchen, medan Degerfors B är på tionde och sista plats.

Nästa motstånd för Degerfors B är Habo. Lagen möts söndag 16 januari 13.00.

Artikeltaggar

Degerfors Volley OrionDivision 2 mellersta västraKarlstads VolleybollklubbVolleyboll

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare