Hoppa till huvudinnehållet

Dyr resa – 11 900 kronor för en moppefärd

Publicerad:

En man i 25-årsåldern från Degerfors får strafföreläggande på 11 900 kronor för grov olovlig körning.

Mannen stoppades när han olovligen körde moped på Sveagatan i Degerfors i oktober i år.

Han är tidigare dömd för flera fall av olovlig körning. Han är även sedan tidigare dömd för bland annat hemfridsbrott, egenmäktigt förfarande, misshandel, våldsamt motstånd, olaga hot, falskt larm och vårdslöshet i trafik.

Artikeltaggar

Brott & blåljusDegerforsGrov olovlig körningStrafföreläggandeSveagatan

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.