WFC har gjort klart med elva nya: ”Siktar definitivt på att ta klivet upp"

Publicerad:
Daniel Kilestad är ett av hittills elva nyförvärv i Woody’s FC. Målvakten är tillbaka i laget efter fem säsonger i KB. Foto: Woody's FC

Woody’s FC är redan uppe i elva nyförvärv inför nästa säsong.

– Nu höjer vi ribban. Vi siktar definitivt på att ta klivet upp i fyran per omgående, säger sportchefen Johan Owén.

Woody’s har än så länge gått ut med namnen på fyra av nyförvärven.

Målvakten Daniel Kilestad, 31, är tillbaka efter fem säsonger i KB.

Från KB ansluter även den rappe och hårdskjutande mittfältaren Anton Edström, 21.

Vänsterbacken Mark Emad Danno, 23, är också tillbaka i WFC efter en sejour i Karlskoga IF medan Tomas Futvoye, 31, ansluter från Immetorp.

Nyförvärven presenteras löpande i julkalenderform på WFC:s sociala medier.

– Man vet aldrig vad Kil eller Skattkärr får ihop för spelare. Det kommer säkert bli tufft motstånd, men med nyheterna som kommer komma… Då ska vi vinna division 5, säger Johan Owén.

Woody’s FC inledde sin nysatsning inför 2020 och upplever nu ett uppsving så stort att målet alltså är serieseger för andra året i rad.

– Vi kommer troligtvis starta B-lag. Det har vi inte haft sedan begynnelsen, men vi börjar bli så pass mycket folk. Vi kommer ha rejäl konkurrens nu och det är jättekul.

Robert Lantz fortsätter som huvudtränare med Jonas Söderström, ny från Bråten, som assisterande och Kasper Takalo som spelande assisterande.

Stig Owén och Jack Andersson blir också kvar i sina roller som lagledare.

Artikeltaggar

FotbollJohan OwénKarlskogaWoody's FC

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare