Insändare: Jobbar för ett trevligare Karlskoga

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Debatten om Joan's uteservering i Karlskoga går vidare.
Foto: Kajsa Juslin
Svar på insändare ”Därför fick Joan´s inget tillfälligt bygglov”.

När Göran Pettersson (S) röstade emot (med hjälp av sina vänsterkollegor från Storfors) att ge Joan’s möjlighet att förlänga det tillfälliga bygglovet, förstod jag över huvud taget inte syftet med det.

Efter Göran Petterssons insändare förstår jag fortfarande inte syftet med att gå emot tjänsteskrivelsen där förvaltningen föreslog att förlänga det tillfälligt bygglovet.

Tidigare insändare i ämnet:

Vi borde istället vara tacksamma att det finns bra och duktiga restaurangägare och företagare i Karlskoga, som bidrar till att göra Karlskoga trevligare och då speciellt vårt torg. Att som GP tycker att torget ska vara en öppen plats där man ibland kan bedriva torghandel m.m. förstår jag inte - det finns ju redan plats för det som det är idag! Ett bra sätt att få till ett trevligare torg är att det finns restauranger och caféer runt torget. Många andra städer har vinteröppna serveringar på sina torg.

Karlskoga har ju rykte om sig att vara en tråkig stad. Nuvarande styre, d v s alliansen, har satt högt upp på agendan att ändra på det! Det är tydligt att GP och sossarna nu såg chansen att sätta käppar i hjulen för ett trevligare Karlskoga.

Per-Olof Södergren, C-ledamot i Tillväxt och tillsynsnämnden

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.