Insändare: Vad bråkar ni om egentligen?

Insändare
PUBLICERAD:
Debatten om Joan's uteservering i Karlskoga går vidare.
Foto: Kajsa Juslin
Hallå där ni politiker och allmänhet med olika åsikter angående övervintrandet av uteserveringen på Joans vara eller icke vara.

Utedelen har nu stått med öppet tak och således alldeles igensnöad sedan första snöfallet i början av december. Var inte anledningen till det ordkrig som startades, att gästerna och krögaren ville ha möjlighet att utnyttja lokalen även under vintern?

Nu står den där och skattar mest åt förgängelsen och det känns som att det bara gällde att få opinionen på sin sida så man slapp riva bygget, vilket övriga restauranger runt torget fick göra! Nej, öppna upp (eller riv)för först då är syftet med protesterna trovärdiga.

Undrande

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.