Hoppa till huvudinnehållet

Mannen körde olovligt igen

Publicerad:

Degerforsbon som är i 25-årsåldern stoppades när han körde moped på Sveagatan i Degerfors utan körkort och det var inte första gången.

Mannen har nu dömts vid Örebro tingsrätt till 11 900 kronor i dagsböter för grov olovlig körning och han erkänner brottet. Att brottet blev grovt beror på att han tidigare lagförts för olovlig körning vid två tillfällen.

Mannen förekommer under tolv avsnitt i belastningsregistret.

Artikeltaggar

Brott & blåljusDegerforsGrov olovlig körningSveagatan

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.