Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors segrare efter walk over från Hagfors IF Uddeholm U

Publicerad:
Hagfors IF Uddeholm U förlorade mot Degerfors
Hagfors IF Uddeholm U förlorade mot Degerfors

Det blev ingen match i division 2 Värmland dam i innebandy mellan hemmalaget Hagfors IF Uddeholm U och gästande Degerfors. Hagfors IF Uddeholm U lämnade walk over vilket gör att Degerfors tilldöms segern med 5-0.

– Tyvärr fick Hagfors IF Uddeholm U lämna WO i denna matchen som var otroligt tråkigt att det var så för tjejerna var otroligt laddade för matchen idag. Men nu ska vi ladda i veckan för att möta serieledarna på lördag 19/2 och ge dem en match, tyckte Degerfors tränare Peter Persson, efter matchen.

För Degerfors gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Hagfors IF Uddeholm U är på åttonde och sista plats.

Artikeltaggar

Degerfors IBKDivision 2 VärmlandHagfors IF UddeholmInnebandyUddeholm arena

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.