Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Ska inte Sverige vara neutralt?

Publicerad:
Insändarskribent vill vara neutral i Ukrainakriget.
Insändarskribent vill vara neutral i Ukrainakriget. Foto: Tommy Lofgren

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag hörde med förskräckelse att Sverige ska skicka inte bara förbandsmaterial och förnödenheter till Ukraina.

Detta tycker jag är bra att vi gör. Det som jag blir rädd inför är att vi även kommer att sända rent krigsmaterial. Jag och många med mig undrar om detta är så klokt när man inte vet hur Ryssland kommer att svara på detta.

Det här tycker jag är ett sätt att utmana Ryssland som inte är bra. Jag och många med mig undrar om detta verkligen är en övertänkt och en bra idé. Då anser vi att vi inte är neutrala. Material o förnödenheter är en bra sak men inte rena krigsmateriel.

Värnar om vår neutralitet

Läs också:

Insändare: Vi skyddar även era barn

Artikeltaggar

ÅsikterInsändareKrigUkrainaUkrainakrigetVapen