Hoppa till huvudinnehållet

Ny seger för Norsjö

Publicerad:
Norsjö vann mot Degerfors

Degerfors föll tämligen väntat borta i division 1 norra dam i volleyboll mot formstarka Norsjö. Matchen slutade 3-0 (25-20, 25-18, 25-13) i set. Det betyder att Norsjö har fyra segrar i rad, medan Degerfors har tio förluster i följd.

Resultatet innebär att Norsjö ligger kvar på fjärde plats och Degerfors sist, på tolfte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Degerfors är Solna. Lagen möts söndag 13 mars 11.00.

Artikeltaggar

Degerfors Volley OrionDivision 1 norraNorsjöVolleyboll

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.