Hoppa till huvudinnehållet

Peters lag räddade sig kvar i allsvenskan efter fem raka segrar

Publicerad:
Peter Åhling.
Peter Åhling. Foto: Erik Wallskog

Karlskogakillen Peter Åhling har mycket stor anledning att vara glad den här helgen. På lördagen säkrade nämligen Fröjereds IF, som han tränar, nytt allsvenskt kontrakt.

– Folk kommer tycka att jag är löjlig nu, men jag tycker att det är en större prestation än att Thorengruppen vinner SM, säger han till tidningen Västgötabladet efter att femte raka segern i allsvenskan västra säkrats.

Det blev i lördagens match vinst med 5–3 hemma i Sparbankshallen i Tidaholm.

Ett mer eller mindre utdömt Fröjered kunde genom den mycket starka avslutningen på säsongen ta sig upp som sexa i tabellen och på så sätt klara sig kvar i näst högsta divisionen för damer. Till och med utan kval.

Artikeltaggar

InnebandyPeter Åhling

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.