Hoppa till huvudinnehållet

Karlskoga U ny serieledare efter seger

Publicerad:
Kristinehamn U förlorade mot Karlskoga U

Karlskoga U slog Kristinehamn U med 5-0 (2-2, 2-1, 4-5, 1-0) efter förlängning på bortaplan och kan nu fira att laget är ny serieledare i division 4 Värmland östra herr i innebandy efter 16 spelade matcher, på samma poäng som Karlstad IBK. Kristinehamn U ligger på femte plats i tabellen.

Resultatet betyder att Karlskoga U tog tolfte segern i följd, och att Kristinehamn U samtidigt förlorade efter tre segrar i rad.

I nästa match möter Karlskoga U Karlskoga FBC hemma på lördag 26 mars 14.00.

Artikeltaggar

BrogårdshallenDivision 4 Värmland östraInnebandyKarlskoga IBKristinehamns IBF

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.