Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Nu blir jag vaccinmotståndare

Publicerad:
Insändarskribent är besviken över att inte ha fått sin fjärde spruta. Foto: Carolyn Kaster

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Regler FHM gällande covidspruta fyra.

Jag är 67 år och har diabetes 2 plus dåligt immunförsvar. Tilläggas kan att jag arbetar som personlig assistent med en man som har infektioner med mera och som fick sin fjärde . Jag blev rekommenderad av sköterska att ta spruta både för min och brukarens skull.

Vad hände? Jag blev nekad för att jag var var för ung och skälen var inte tillräckliga Lovar nu kommer aldrig att boka tid för fler sprutor går nu över till vaccinmotståndarna, tack för mig.

Arg o besviken

Artikeltaggar

ÅsikterCoronavirusetInsändareVaccination