Hoppa till huvudinnehållet

Vapenman misstänks för nya brott

Publicerad:

En Karlskogabo i 30-årsåldern som tidigare dömts för grovt vapenbrott till två år och tre månaders fängelse står nu åtalad för ringa narkotikabrott.

Mannen greps på Gustavsgatan i Karlskoga den 17 februari. Enligt åtalet hade mannen 0,31 gram cannabisharts, två tabletter oxykodon och 20 tabletter alprazolam, som alla är narkotikaklassade preparat.

Mannen är sedan tidigare dömd för bland annat grovt vapenbrott till fängelse i två år och tre månader. Mannen hade då sin väska ett dubbelpipigt avkapat hagelgevär som var laddat med två skarpa hagelpatroner samt hade fem skarpa hagelpatroner i ett fäste på kolven samt ytterligare 17 stycken skarpa hagelpatroner i samma väska som vapnet. I jackan hade mannen en kombinerad start-, gas- och signalrevolver.

Vapenmannen dömd igenHade laddat gevär i väskan

Artikeltaggar

ÅtalBrott & blåljusGustavsgatanKarlskogaRinga narkotikabrott

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.