Insändare: Varför inte åtgärda golvet nu?

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribent undrar varför inget ska görs åt golvet i Karlbergshallen förrän i september.

en

Hej! Vi har som förening vår verksamhet i Bergslagshallen. En hall som under flera år varit undermålig.

Bland annat har golvet ett 20-tal mattsläpp så att det har bildats stora ”bulor”. Skaderisken är stor och bollen ändrar riktning. Detta har påpekats under flertalet år. Våren 2021 ställdes frågan när golvet skulle åtgärdas och vi fick svaret att det skulle vara klart 2021.

Inget har hänt och när vi nu igen ställt frågan, fick vi svaret september 2022. Detta är mycket konstigt och framförallt tråkigt för oss föreningar.

Vi har haft två Coronaår då serier och träningar varit pausade, kvällsaktiviteterna slutar nu i april och skolans gymnastikklasser börjar med uteidrott. Varför inte renovera nu, tid finns april-augusti?

Nej, istället väntar man till skolorna är igång och idrottsföreningarna börjar sin verksamhet med både träningar och seriespel. Det finns knappt halltider nu hur och var ska vi få plats under renoveringen?

Mattias, tränare i Karlskoga HK

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.