Sommarturné för Albin Lee Meldau

Publicerad:
Albin Lee Meldau. Arkivbild. Foto: Christine Olsson/TT

Albin Lee Meldau packar väskan och ger sig ut på turné i sommar. 14 svenska orter får besök av honom, med start i Örebro i juni.

Albin Lee Meldau slog igenom med låten "Lou Lou" 2016. Hans senaste album "Epistlar" kom i fjol.

Turnéplan: 8/6 Örebro, 10/6 Stockholm, 2/7 Varberg, 3/7 Söderköping, 22/7 Malmö, 23/7 Vadstena, 30/7 Vitaby, 31/7 Ekerum, 4/8 Falkenberg, 5/8 Karlstad, 6/8 Göteborg, 12/8 Helsingborg, 25/8 Uppsala, 27/8 Rättvik.

Artikeltaggar

Albin Lee MeldauKarlstadMusikÖrebro

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare