Hoppa till huvudinnehållet

Jazzkonsert med Isabella Lundgren

Publicerad:
Foto: Claudio Bresciani/TT

Den 13 april inbjuder Karlskoga konsertförening till jazzkonsert med Isabella Lundgren på hotell Alfred Nobel i Karlskoga.

Isabella Lindgren är aktuell med albumet ”Look for the Silver Lining”, en skiva med tidlösa, romantiska sånger från den Amerikanska sångboken.

Hon har släppt flera kritikerrosade album i Sverige och i Japan, belönats med Orkesterjournalens Gyllene skivan 2015 och grammisnominerats. Hon har även bland annat tilldelats Monica Zetterlund-stipendiet, STIM-stipendiet, Louis Armstrong- och Anita O’day-stipendiet och Stockholms stads kulturstipendium.

Artikeltaggar

Hotell Alfred NobelKarlskogaKarlskoga konsertföreningKonserterNöje/Kultur

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.