Hoppa till huvudinnehållet

Bob hund, Gina Dirawi och Johnossi till festival i Karlstad

Publicerad:
Bob hund, Markus Krunegård, Cherrie, Johnossi, Gina Dirawi, David Ritschard, Grant, Esther och Klara Keller spelar på Kalasturnén i  Karlstad.
Bob hund, Markus Krunegård, Cherrie, Johnossi, Gina Dirawi, David Ritschard, Grant, Esther och Klara Keller spelar på Kalasturnén i Karlstad. Foto: ANNIKA BERGLUND

Paketturnén Kalas återuppstår efter flera år. Karlstad och Nöjesfabriken är en av de tio orterna som festivalen besöker i sommar.

Artisterna som medverkar är Bob hund, Markus Krunegård, Cherrie, Johnossi, Gina Dirawi, David Ritschard, Grant, Esther och Klara Keller..

”Vi ser fram emot att åka ut på rullande festival med det här sällskapet, och få chansen att se och lära vilka trix de andra artisterna har när de uppträder", säger Conny Nimmersjö i Bob Hund i ett pressmeddelande till NWT.

Kalasturnén reste senast landet runt 2004. Årets upplaga inleds i Alvesta i mitten av juli och når Karlstad den 12 augusti, det är också festivalens avslutning.

Artikeltaggar

Bob hundFestivalerGerdHerrhagenKonserterMusikNöje/KulturNöjesfabriken

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.