Hoppa till huvudinnehållet

Gick i rondell och slog på bilar

Publicerad:

En kvinna har anmält en annorlunda skadegörelse som skett i rondellen vid Fisksjöleden/Degerforsvägen i Karlskoga vid 16-tiden under onsdag den 20 april.

När kvinnan kom till rondellen hade en bil stannat i rondellen och det skapade stopp på vägen. Ur bilen kliver en man ut och han går runt och slår på bilar. När han kommer fram till kvinnans bil slår han hårt med knuten näve på motorhuven. När kvinnan kommer hem ser hon att det blivit bucklor på huven.

Polisen vill få in fler vittnesmål kring händelsen.

Artikeltaggar

Brott & blåljusDegerforsvägenFisksjöledenKarlskogaSkadegörelse

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.