Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Jag hoppas att jag har fel

Publicerad:
Insändarskribent vill inte att det ska byggas vid Rävåskullen.
Insändarskribent vill inte att det ska byggas vid Rävåskullen.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Nu verkar det som galenskapen brutit ut i Karlskoga, hoppas jag har fel.

Efter vad jag förstår ska det byggas på Rävåskullen, som jag i min enfald trodde var naturreservat. Där är rena paradiset mitt i stan. Det är inte många städer som har det så beviljat.

Ni som bestämmer kanske skulle lämna datorerna och gå ut i naturen och njuta utan avgaser, finna den lugn och ro som finns och lyssna till fågelsången. Då skulle ni förstå vad förtvivlad man blir när det ska byggas där. Ni kan ju inte gärna locka hit några intressenter för det finns inga affärer i närheten och ingen kommunikation. Närmaste grannar blir idrottsanläggningarna och Skogskyrkogården. Tänk om!

Bedrövad Lisbeth Åhs

Artikeltaggar

ÅsikterInsändareRävåsenRävåskullen