Hoppa till huvudinnehållet

Werner svarade självkritiskt på tränarfrågan: ”Jag ska också bli ifrågasatt”

Publicerad:
Patrik Werner.
Patrik Werner. Foto: Fredrik Karlsson

Sportchef Werner fick frågan om tränarnas förtroende i Discovery efter storförlusten och gav ett självkritiskt svar.

– Det är klart att vi måste titta på allt, naturligtvis. Det ser inte roligt ut när det är så här, men det här är ju liksom inte något beslut som bara jag tar utan det är en diskussion som vi måste ha internt. Det är klart att man blir ifrågasatt och det ska jag också bli. Jag menar, jag har ansvar för nyförvärven som kommer hit och inte levererar. Det är klart att jag också måste bli ifrågasatt. Det är inte bara att kasta allt på tränarna heller.

– Men det är klart att dom är ansvariga för vad som sker på planen och hur det ser ut. Det ser inte bra ut, det kan vi bara konstatera. Sen hur länge eller hur många matcher man orkar, det har jag ingen aning om liksom. Men vi vill ju se någon form av energiförbättring, att vi är på rätt väg, och just nu står vi och stampar. Det ser inte bra ut, det ser ju alla.

Fotnot: Tidningen har sökt Patrik Werner för kommentarer.

Rop på tränarduons avgång: ”Det är tråkigt naturligtvis”Ohlsson försvarar tränarna: ”Det är vi spelare som måste skärpa oss”Degerfors förnedrat av Elfsborg: ”Svårare för Elfsborg att möta ett par koner”Degerfors föll med tennissiffror mot Elfsborg – så var matchen minut för minut

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerforsDegerfors IFFotbollPatrik WernerStora Valla

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.