STF besökte Östra kyrkogården

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Ingvar Eriksson, STF
Under Dan Collins kunniga ledning fick Svenska turistföreningen, STF, Karlskoga-Degerfors en inblick i verksamheten vid Karlskogas yngsta kyrkogård.

Verksamheten i kommunens växthus, som ligger i nära anslutning förvisades och där var det stor aktivitet. Vid rundvandringen fick man se olika gravtyper och det visade sig finnas många alternativ.

– Vi avslutade med att besöka den nyinstallerade kremeringsanläggningen, som betjänar både Karlskoga och omgivande kommuner. Miljö och ekonomi var ledord vid i anskaffandet, berättar ordförande Ingvar Eriksson.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.