Hoppa till huvudinnehållet

Solberg vill se fler trendbrott – truppen till söndagens match

Publicerad:
Tobias Solberg.
Tobias Solberg. Foto: JEANETTE DAHLSTRÖM

I måndags tog Degerfors IF första segern i allsvenskan, i sjunde omgången.

Nu vill tränaren Tobias Solberg se fler trendbrott i samband med söndagskvällens hemmamatch mot Helsingborgs IF.

– I Sundsvall kunde vi komma tillbaka från underläge med två mål och ändå vinna. Nu är förhoppningen att hålla nollan, ta ledningen och då vinna första segern här hemma på Stora valla den här säsongen, säger han efter lördagens matchförberedande träning.

Båda de här lagen är i botten på tabellen så det är en mycket viktig match som väntar.

Truppen

Oscar Wallin, Jakob ”Joppa” Andersson, Ronald Mukiibi och Joe Gyau är kvar på skadelistan.

Här är spelarna som kommer ingå i matchtruppen, som det såg ut vid lunchtid på lördagen: Jeff Gal, Alfie Whiteman, Erik Lindell, Sean Sabetkar, Gustav Granath, Sebastian Ohlsson, Anton Kralj, Daniel Krezic, Christos Gravius, Adam Carlén, Rasmus Örqvist, Diego Campos, Abdelrahman Saidi, Dijan Vukojevic, Justin Salmon, Adhovan Rajamohan, Johan Bertilsson och Nikola Djurdjic.

Det vackraste DIF-mål som jag sett kom mot just HelsingborgDuo tillbaka i full träning: ”Första matchen vi ska vara favoriter i”Rajamohan förväxlades med hattrickhjälten: ”Jag borde ha tagit intervjun”Den mest osannolika vändning jag settTremålsskytten Saidi om kritiken som tänt laget: ”Har snackat skit om oss”

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerforsDegerfors IF HerrFotbollStora VallaTobias Solberg

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.