Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Behövs verkligen Ekebykorset?

Publicerad:
Insändarskribent undrar om vi över huvud taget behöver Ekebykorset.
Insändarskribent undrar om vi över huvud taget behöver Ekebykorset. Foto: Love Tallmyren

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag har alltid tyckt att Karlskoga har alldeles för många korsningar! Nu när bygget med Ekebykorset står stilla har tanken slagit mig – behövs Ekebykorset?

När vi ska mot Oslohållet på E18 eller tillbaka mot Karlskoga tar vi alltid en annan väg nu när det är så stökigt och farligt att köra där. Inget problem att ta andra vägar varken mot Skranta eller mot Ekeby/Karlberg!

Jag tycker att Trafikverket och Karlskoga kommun skall sätta sig ner och ta sig en funderare om den korsningen verkligen behövs. Se över infrastrukturen i stan och gör den så att det blir bra framkomlighet till respektive område.

Karlskoga 22-05-13

J Björk

Artiklar i ämnet:

Ring om Ekebykorset: Inte upp till oss att lösaSå mycket dyrare blir Ekebykorset – Karlskoga kommun måste bidraSkanska drar sig ur EkebykorsetBygget av Ekebyrondellen har skapat sprickor i hus på MårbackavägenFärre lampor och skyltar när Vägverket ska bättra på framkomlighet i EkebykorsetEtt hugg i sten försenade arbetet med två år: ”Processen går snabbare än förväntat”Ekebykorset kan försenas två år

Artikeltaggar

ÅsikterEkebyInfrastrukturInsändareTrafikVägarbete