Hoppa till huvudinnehållet

Betyg: Degerfors bästa spelare mot Varberg

Publicerad:
Degerfors Diego Campos satte 1–1-kvitteringen borta mot Varberg.
Degerfors Diego Campos satte 1–1-kvitteringen borta mot Varberg. Foto: Krister Andersson/BILDBYRÅN

Här är Degerfors tre bästa spelare i 1–2-förlusten borta mot Varberg.

Diego Campos

Degerfors ytter stod för 1–1-kvitteringen borta mot Varberg och han hade bud på både fler mål och assist. Campos tog många fasta situationer och var inblandad i väldigt mycket av det som DIF skapade offensivt.

Rasmus Örqvist

Mittfältaren var nära att nicka in 1–0 i den första halvleken men bollen gick i insidan av ena stolpen. Örqvist var också inblandad i mycket och han var även nära att assistera till mål framåt för sitt Degerfors.

Christos Gravius

Mittfältaren slog inlägget som Diego Campos förvaltade och sköt 1–1-kvitteringen på. Gravius är fortsatt viktig med sitt fina passningsspel och han fortsätter bidra offensivt för DIF.

Artikeltaggar

AllsvenskanChristos GraviusDegerfors IF HerrDiego CamposFotbollRasmus Örqvist

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.