Hoppa till huvudinnehållet

Välgörenhetskonsert i Karlskoga kyrka: ”Hoppas det kommer in mycket kulor”

Publicerad:
Sören Ågren, Malin Näsman, Kent Lundberg och Erik Näsman.
Sören Ågren, Malin Näsman, Kent Lundberg och Erik Näsman. Foto: Privat

Söndagen den 29 maj blir det en välgörenhetskonsert i Karlskoga kyrka med Kent Lundberg, Sören Ågren och Malin och Erik Näsman.

”Pärlor från musikal och film” är namnet på konserten och intäkterna går oavkortat till Karlskoga församlings stödfond.

Alla har inte samma möjligheter och därför tycker man i Karlskoga församling att det är viktigt att vi bryr oss om varandra. Genom deras stödfond har alla möjlighet att hjälpa en medmänniska nära sig. Två gånger om året är det utdelning och den som har behov av hjälp kan ansöka.

– Från början var det Kent och Sören som hade idén om att spela musikalmusik. De frågade min fru Malin om hon vill sjunga duett och då kom även jag med eftersom vi spelar och sjunger tillsammans, berättar Erik Näsman.

Foto: Kristina Green

Uppskattat program

Programmet de ska bjuda satte de ihop och framförde i Lunedskyrkan sommaren 2021.

– Det blev uppskattat så vi började planera för att göra samma program i en välgörenhetskonsert i Karlskoga kyrka julen samma år. Då blev Kent risig i halsen så vi fick ställa in. Efter det var det covid som satte stopp, men nu är det dags!

– Vi har valt hej vilt från olika musikaler och filmer bland annat ur Fantomen på operan, Westside Story och Chess. Vi har försökt att hitta så mycket duetter som möjligt, säger Kent Lundberg och fortsätter:

– Malin Näsman har härlig klang på sin sång, jag kan bara sitta och lyssna på henne och njuta. Allting ligger på plats.

Kent berättare vidare att det är en önskekonsert de tillsammans har satt ihop.

– Nu önskar jag att det ska bli fullt i kyrkan så det kommer in mycket kulor till församlingen.

Artikeltaggar

Erik NäsmanKarlskogaKarlskoga församlingKarlskoga kyrkaKent LundbergKonserterMalin NäsmanNöje/KulturSören Ågren

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.