Hoppa till huvudinnehållet

Fyra från Karlskoga på landslagsläger – junior-EM hägrar

Publicerad:

Karlskoga Bats har med så många som fyra spelare på nästa veckas juniorlandslagsläger.

Med start på tisdag och med avslutning på torsdag äger lägret rum i Leksand.

Från Karlskogaklubben är Gustav Öijen, Daniel Boox, Jakob Lindkvist och Oscar Westerlund på plats.

Att Bats har en mycket bra ungdomsverksamhet bekräftas av att det endast är 22 spelare som finns med på lägret. Så att då ha fått fyra spelare uttagna är ett mycket fint kvitto på hur det fungerar hos Bats.

Det här är sista ”gallringen” inför sommarens junior-EM där Sveriges trupp ska bestå av 20 spelare.

Alex Blad från Bats har startat den här säsongen mycket bra och har även han varit aktuell för det stundande lägret. Konkurrensen på den position som han spelar på är dock mycket tuff, vilket gör att han den här gången inte får chansen.

Gustav, 14 år, ska debutera i elitserien – så ung att dispens krävs

Artikeltaggar

BasebollDaniel BooxGustav ÖijenKarlskoga BatsOscar Westerlund

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.