STF njöt av naturen vid Björskogsnäs

Familj
PUBLICERAD:
Från vänster: Anita Eriksson, Elisabeth Holmberg, Barbro Nordin, Gullvi Gunnarsson Birgitta Johansson och Stig Ekberg.
Foto: Ingvar Eriksson, STF
Turistföreningens besök i Björskogsnäs hade allt, fint väder, underbar blomprakt, ingen trängsel och trivsam fika, säger ordförande Ingvar Eriksson.

Björskogsnäs ligger på en liten udde i sjön Torrvarpen i Grythyttan. Svenska turistföreningen, STF, Karlskoga-Degerfors, har gjort ett besök för att bland annat titta på Guckuskon. I den kalkrika jorden har naturen exploderat i färgprakt.

– Den stolta daldockan var nästan vackrare än guckoskon, säger Ingvar Eriksson.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.