Hoppa till huvudinnehållet

Västanå firar 50 år – sätter upp jubileumskonsert

Publicerad:
Västanå teater sätter upp en jubileumskonsert med Magnus och Sophia i spetsen. Foto: Olle Hallström

Västanå teater fyller 50 år. Det firar de med att sätta upp en jubileumskonsert i Berättarladan, där publiken får möjlighet att uppleva höjdpunkterna från decennier av Västanås karaktäristisk teatermusik.

Måndag den 26 juli sätter Västanå teater upp en jubileumskonsert i Berättarladan i Rottneros, för att fira att teatern fyller 50 år.

Bakom konserten står Magnus Stinnerbom och Sophia Stinnerbom, som bjuder in musiker som medverkat i Västanås föreställningar och konserter under åren.

Även musikerna från årets föreställning En saga om en saga medverkar.

För publiken blir det en möjlighet att återigen uppleva höjdpunkterna från decennier av Magnus Stinnerboms karaktäristiska och älskade teatermusik.

– Det ska bli fantastiskt roligt att med denna konsert få knyta ihop säcken och ta ett rejält avstamp inför framtiden med ett gäng helt fantastiska musiker, säger Magnus Stinnerbom, i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

BerättarladanMagnus StinnerbomMusikRottnerosSophia StinnerbomTeaterVästanå teater

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.