Meadow Creek ger konsert i Degerfors kyrka

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Linda och Peter Dahl i Meadow Creek
Degerforsbandet Meadow Creek ger konsert i Degerfors kyrka söndagen den 19 maj.

Tillsammans med Pork Mountain gästar Meadow Creek Degerfors kyrka. Bandet består av Linda och Peter Dahl från Degerfors. Som låtskrivare har paret förekommit flitigt bland olika artister och band. Deras genre är country/americana-inspirerad musik.

Pork Mountain är en relativt ny duo med Jonas Cavallie Wase och Peter Dahl. Deras musik lutar sig åt rock/americana-genren.

Valfri gåva till behövande i Ukraina genom Act Svenska kyrkan kan lämnas vid utgången.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.