Hoppa till huvudinnehållet

Stökig avslutning på Motorsportveckan - Flera fall av misshandel

Publicerad:
Det var stökigt under Karlskoga motorsportveckans avslutning i helgen.
Det var stökigt under Karlskoga motorsportveckans avslutning i helgen. Foto: Johan Nilsson/TT

Många personer var ute under Karlskoga motorsportveckans avslutning i helgen och det blev stökigt och polisen larmades ut på flera fall av misshandel.

Under lördagen vid 19.40-tiden larmades polisen ut till busstationen där en målsägande ska ha blivit slagen i ansiktet av en man i 40-årsåldern. Den misstänkta mannen är identifierad

Vid 22-tiden ska två män i 60-årsåldern ha kommit ihop sig på Oxelbergsgatan i Karlskoga där den ena mannen anmälde den andra för misshandel efter att han fått ett slag i ansiktet.

Personal på McDonalds tryckte på överfallslarmet under lördagen vid 22-50-tiden efter att flera personer ska ha misshandlat en man inne på restaurangen. När polisen kom till platsen var gänget och målsägande borta. Polisen kan, efter att ha tittat på övervakningsfilmen, identifiera en av de misstänkta personerna.

Slogs med flaska

Vid 23-tiden i lördags larmas polisen till Gustavsgatan i Karlskoga. Där ska en man blivit slagen med en glasflaska i huvudet. När polisen pratade med mannen så vill han inte medverka i någon utredning och han vill inte säga vem som slagit honom.

Vid midnatt den 19 juni får polisen in flera larm om ett större bråk på en parkering vid Nickkällegatan i Karlskoga. När polisen kommer till platsen anmäler en man att en annan man slagit honom i ansiktet med knuten näve. Mannen vet vem som slagit honom och ger namnet till polisen.

Slogs i huvudet

En kvinna larmade polisen att hon blivit misshandlad inne på O'Learys vid 01.55-tiden natten mot söndagen. Det ska vara en man, som kvinnan pekar ut, som ska ha slagit kvinnan i huvudet. Den misstänkta är en man i 30-årsåldern.

Vid 02.10-tiden larmades polisen ut till en misshandel. På Värmlandsvägen utanför O'Learys ställde sig en man i 25-årsåldern framför polisbilen och vägrade att släpp fram bilen. Polisen uppmanade mannen att flytta på sig, men han vägrade. Polisen fick gå ut ur bilen och fysiskt flytta på personen.

Förseningen gjorde att polisen inte han fram till misshandeln. Mannen på gatan är nu misstänkt för sabotage mot blåljusverksamhet.

Artikeltaggar

Brott & blåljusGustavsgatanKarlskogaMcDonaldsMisshandelNickkällgatanO'learysOxelbergsgatan

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.