Insändare: Var är faktafelet Mylly?

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

Vilken insändare är det faktafel i Annelie Mylly? Din eller någon annans?

Att det är valår missar nog ingen. Allting som är fel har skett under andra partiers styre. Men grundfundamenten i vad en kommun är ålagd att sköta finns där oavsett. Att sedan påstå att det går inte att införa delade turer på grund av underskott i en nämnd är inte försvarbart.

Det gäller arbetsmiljön för dom som står för ett av grundfundamenten nämligen vård och omsorg.

Finns det pengar till gräsmatta på Valla, läktare på Valla etcetera så finns det rum för andra förändringar också. Att påstå att det tas från andra konton eller lånefinansieras är inte heller hållbart.

Hur mycket lån har kommunen?

Vi invånare är ju dom som ska betala i slutändan och diskutera en skattehöjning som gjordes i fullmäktige är förkastligt, vi har hög skatt redan. Ni begär bidrag till att betala bland annat pensions skulden och annat, hur sköter ni ekonomin egentligen, har ni kompetens till det?.

Att köpa Coophuset för att renovera eller riva är ytterligare en skuld, var det inte bättre att ålägga fastighets ägaren med ett vite att göra det? Ni vill så gärna visa oss väljare att ni är handlingskraftiga och gör allt detta för att få Degerfors attraktivt. Men ni har ju inte ens ekonomi att hålla vägar, parker och annat på en godkänd nivå. Vad händer om DIF åker ur allsvenskan, jo investeringar för miljontals kronor är gjorda medan annat fått stå tillbaks.

Nej, ni behöver nog även ett valår prioritera om. Politiska monument behöver vi inte men sunt förnuft.

KA

Mer om Coophuset:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.