Hoppa till huvudinnehållet

Slog kvinna med ciderburk

Publicerad:
Reporter Anders Persson
Anders Persson
anders.persson@kt-kuriren.se
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Under midsommarafton fick polisen i Karlskoga in två larm om misshandel.

Den första skedde i en lägenhet på Ekeby i Karlskoga där en man i 50-årsåldern slog en man i 75-årsåldern i ansiktet och vred om hans arm. Mannen behövde inte uppsöka vården.

Under kvällen larmades polisen ut till Linnebäck. Där hade en kvinna i 50-årsåldern slagit en jämnårig kvinna i huvudet med en ciderburk så att kvinnan rasade i backen. Kvinnan fick uppsöka vården men ska inte vara allvarligt skadad.

Artikeltaggar

Brott & blåljusEkebyKarlskogaLinnebäckMisshandel

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.