Hoppa till huvudinnehållet

Man häktad för människorov i Degerfors

Publicerad:
Foto: Pontus Lundahl/TT

En man i 40-årsåldern häktades under söndagen på sannolika skäl misstänkt för människorov.

Händelsen ska ha skett i Degerfors mellan den 26-30 juni. Anna Sara Larsson är åklagare och förundersökningsledare.

– Målsägande är i 30-årsåldern och är bekant med den häktade mannen. Jag vill av utredningstekniska skäl inte gå in på hur och vart människorovet gått till mer än att det varit i Degerfors. Åtal ska senast vara väckt den 18 juli, säger Anna Sara Larsson.

Artikeltaggar

Anna Sara LarssonBrott & blåljusDegerforsMänniskorov

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.