Hoppa till huvudinnehållet

Karlskoga innebandys trupp börjar ta form: ”Ser väldigt bra ut”

Publicerad:
Tim Strömgren och Erik Helander.

Karlskoga innebandys truppbygge börjar närma sig sitt slut.

– Jag tycker att det ser väldigt bra och intressant ut, säger Lars Berggren i föreningen.

De senaste namnen i truppen är nyförvärven Hampus Larsson, Tim Strömgren och Erik Helander.

Dessutom har klubben förlängt kontraktet med Tim Edström.

– Erik Helander och Tim Strömgren har spelat på allsvensk nivå.

Hampus Larsson har spelat i Karlskoga tidigare när klubben var i division 1. Nu ansluter han från Kristinehamn.

"Har lyckats"

– Efter en seg start på silly season tycker jag att vi har lyckats även denna säsong. Vi får se hur långt det räcker. Målsättningen är att sluta topp fyra som i sådana fall skulle innebära kval. Det är dit vi siktar.

Truppen är inte helt stängd.

– Vi har några trådar ute. Vi får se vad som händer.

Klubben har även fått in Pierre Malmgren i ledarstaben som kommer att leda KIB tillsammans med Tomas Gustafsson.

Truppen: Björn Nyström, Linus Svensén, David Krantz, Tim Edström, Lucas Edgren, Martin Lekberg, Casper Lundberg, Hugo Svantesson, Alexander Jansson, Alexander Gunnarsson, Calle Larsson, Kevin Björklund, Gabriel Björkman, Robin Sjöström, Max Gustafsson, Hampus Helj, Martin Gustafsson (ny från Kristinehamn), Hampus Larsson (ny från Kristinehamn), Martin Frisk (ny från Lockerud), Erik Helander (ny från IBK Öster Örebro) och Tim Strömgren (ny från Lillån IBS).

Artikeltaggar

InnebandyKarlskoga IBFLars Berggren

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.