Hoppa till huvudinnehållet

Lös hund bet kvinna i benet

Publicerad:
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

En kvinna i 50-årsåldern har anmält att en hund bitit henne i benet.

Det var i tisdags som kvinna befanns sig på Sveagatan i Degerfors. Då sprang en hund fram och bet henne i benet. Det enda kvinna hann se var att hunden var brunspräcklig. Hon såg aldrig vem hundägaren var eller var de tog vägen. Det är oklart hur skadad kvinnan blev.

Hundägaren misstänks nu för att ha brutit mot lagen om tillsyn över hundar och katter.

Polisen vill få in vittnesmål från folk som kan ha sett händelsen.

Artikeltaggar

Brott & blåljusDegerforsSveagatan

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.