Hoppa till huvudinnehållet

Trailer i olycka

Publicerad:
genre olycka räddningstjänst Foto: Johan Nilsson/TT

Vid 16.15-tiden inträffade en trafikolycka på väg 26 i närheten av Nybble.

Enligt de första uppgifterna från SOS Alarm handlare det om en trailerdragare som har kört i diket. Två personer ska ha befunnit sig i bilen, men båda har tagit sig ut. Räddningstjäbsten är framme på platsen, vilket även en ambulans är.

Vägen är avstängd i båda riktningarna.

Uppdatering 17.06: Ambulansen har återgått utan att behöva ta med någon patient. Räddningstjänsten är kvar på platsen och satte vid 16.45 en prognos på att arbetet skulle ta en timme.

Uppdatering 18.00: Läget är statiskt på platsen. Räddningstjänsten väntar på assistans för att kunna tömma bilens tank på diesel. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

Uppdatering 19.12: Trafiken släpps på växelvis på platsen. Räddningstjänsten är på väg att avsluta insatsen på platsen. En styrka är kvar i väntan på bärgningsbil.

Artikeltaggar

Brott & blåljusNybbleSOS AlarmTrafikolyckor

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.