Insändare: Kan skilja på valfläsk och verklighet

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribent är trött på valfläsk i debatten om Degerfors ekonomi.
Foto: ERIK MÅRTENSSON / TT
Svar på insändare ”AllianSen bakom ekonomiskt moras”.

Det är ganska komiskt att ni i V aldrig har något ansvar för när det går dåligt för Degerfors kommun ekonomiskt. Nu ger du dig på Alliansen som ansvarig för ekonomin 2019-2020 Men du glömmer nämna att V representanter i nämnderna var med om besluten som gav minus.

Insändaren som besvaras:

Men det är klart det är bättre att bara peka ut S och L som skyldiga. Att skapa parkeringsplatser på Medborgargatan var väl inte hela sanningen till att Coop lade ner. Brist på renovering av fastigheten var också en. Konstigt att ingen av er i V svarat Realist 27 juli på de frågorna.

Men allt var inte frid och fröjd när ni satt med makten själva så tagga ner. Vi invånare vet att skilja på valfläsk och verklighet. Det gör nog också att flera av oss avstår från att rösta i kommun, tyvärr.

Valpropaganda

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.