Insändare: Fortfarande struken på min lista

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribent tycker att avskaffande av delade turer borde prioriteras i budgeten för Degerfors kommun.
Foto: JESSICA GOW / TT
Mylly skriver bl.a. i svaret: Angående delade turer är vi i vänsterpartiet de första att skriva under på att det är viktigt. Men med ett underskott på 20 miljoner så behöver ekonomin hamna i balans först för socialförvaltningen innan vi drar på oss mer kostnader.

När ni gör en budget kan ni prioritera delade turer om viljan finns. Men tydligen är det viktigare för V med fotboll där det verkar finnas massor av miljoner. Rätt tycker en del, fel tycker andra. Arbetsmiljö eller fotboll?

Nej till V

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.