Hoppa till huvudinnehållet

Gustaf Lagerbielke tillbaka i full träning: ”Känns bra”

Publicerad:
Gustaf Lagerbielke under hemmamatchen mot Kalmar. Foto: EMMA WALLSKOG

Mittbacken Gustaf Lagerbielke missade Degerfors match mot Norrköping på grund av en känning i låret men var under onsdagen tillbaka i full träning igen.

– Det var en lite kortare träning men jag var med för fullt och det kändes bra, säger han.

Lagerbielke har varit viktig i backlinjen för Degerfors sedan han lånades in från Elfsborg för några veckor sedan.

Därför var det ett tungt besked att han skadat sig innan 0–2-förlusten mot Norrköping förra helgen.

– Det var en liten känning i låret. Det var lite osäkert fram till matchen och vi kom överens om att jag skulle stå över, säger Lagerbielke.

Nu är han tillbaka och tränar ordentligt igen under veckan.

– Det var en lite lättare och kortare träning i dag (onsdag) så jag var med och tränade för fullt och det kändes bra. Förhoppningsvis känns det bra på träningarna fram till matchen också.

Degerfors möter Varberg på hemmaplan på söndag och just nu ser chanserna goda ut för att Lagerbielke ska kunna spela, även om det är ett par dagar kvar.

– Absolut, jag känner mig uttagningsbar, sen beror det lite på att jag inte får något bakslag i veckan, men just nu känns det bra och det har känts bra på träningarna i veckan, säger Lagerbielke.

Artikeltaggar

DegerforsDegerfors IFDegerfors IF HerrFotbollGustaf Lagerbielke

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.