"Falskt vatten" på dansbandsveckan

Publicerad:
Foto: Anders Wiklund/TT

En Karlskogabo i 20-årsåldern kontrollerades på dansbandsveckan i Malung då han stod på allmän plats och drack ur en burk. Enligt polisen, som sa till mannen att lämna ifrån sig burken, så försökte han dricka ur resten.

Polisen hävdar att det var alkohol, medan mannen hävdar att det var vatten.

Under förhör svarade mannen på frågan varför innehållet i bruken var rosa när han hällde ut det sista: "Det har i så fall blandats ut med alkoholen som var kvar i burken. Om det nu var alkohol i den här burken så kan inte jag veta det. Jag hällde bara i vatten och då kanske det var något i burken".

Nu står mannen åtalad för brott mot ordningslagen.

Artikeltaggar

ÅtalBrott & blåljusBrott mot ordningslagenKarlskogaMalung

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare