Hoppa till huvudinnehållet

Nekar till hot och misshandel

Publicerad:
20180307 - Arrangerad bild av misshandelFoto: anders Wiklund / TT / Kod 10040 Foto: Anders Wiklund/TT

En man i 40-årsåldern står åtalad för misshandel och olaga hot.

Den 18 juni ska mannen enligt åtalet ha slagit ner en annan man vid busstationen i Karlskoga med knuten näve. Vid samma tidpunkt ska mannen ha hotat målsägande när han satt i en bil att han skulle få stryk om han inte kom ut från bilen.

Mannen nekar till brott.

Artikeltaggar

ÅtalBrott & blåljusKarlskogaMisshandelOlaga hot

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.