Hoppa till huvudinnehållet

Strömtorp fixade en poäng mot Karlstad Fotboll

Publicerad:
Strömtorp spelade lika mot Karlstad Fotboll

Karlstad Fotboll ledde med 1-0 efter första halvlek borta mot Strömtorp i division 3 västra Svealand herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Strömtorp in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

Strömtorps tränare Petter Toivonen kommenterade matchen:

– Karlstad började bäst och fick 0-1 men sedan lyfte vi oss. Missade tyvärr en straff men vänder ändå matchen i andra halvlek och leder med 2-1 till 93:e minuten när de kvitterar på ett självmål. Trist att tappa så sent men sammantaget var det nog rättvist med oavgjort.

Målgörare för Strömtorp var Noel Levi och Alexander Ågren, medan Karlstad Fotbolls mål gjordes av Felix Hedman. Ett av Karlstad Fotbolls mål var ett självmål.

Strömtorp har två oavgjorda och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Karlstad Fotboll har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Strömtorps åttonde oavgjorda match den här säsongen.

För Karlstad Fotboll gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Strömtorp är på åttonde plats.

Strömtorp tar sig an Köping FF i nästa match borta lördag 27 augusti 14.00.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandFotbollIF Karlstad FotbollStrömtorps IKStrömtorps IP

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.